Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2035

 Vicenç Nadal, el pregoner del Mercat Medieval, resultà guanyador del premi de Viajes Ecuador









El passat dissabte, dia 16, en el transcurs del programa de Capdepera Ràdio, "El cafè dels dissabtes", tal i com havíem anunciat, vàrem procedir al sorteig del premi concedit per Viajes Ecuador. Aquest magnífic premi, com sabeu, consisteix en un cap de setmana a l'hotel Mallorca Palace.

Entre els 43 remitents de fotografies de viatges, que ens havíeu fet arribar, i en presència d'Antònia Maria Ferrer, de Viajes Ecuador, procedírem a l'acte públic de determinar qui n'era l'afortunat guanyador. La mà innocent va voler que anàs a parar a mans de Vicenç Nadal, qui el dia abans ens havia fet gaudir amb el seu pregó del Mercat Medieval.

Es veu que en Vicenç està de saba, i com deim per Mallorca, ara totes li plouen.

Sigui com sigui, enhorabona, Vicenç!

I no oblideu que ja tenim en marxa un altre concurs fotogràfic, aquest limitat a imatges del Mercat Medieval. A més, a diferència del concurs anterior, en què tohom participava pel sol fet d'haver enviat una fotografia, en aquesta nova convocatòria es vol premiar la qualitat, i per això comptarem amb professionals del món de la imatge per a determinar els mèrits del guanyador.