Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2165


 El Mercat Medieval va viure el seu particular dissabte de glòria















D'entrada, un sol radiant va presidir la segona jornada del Mercat Medieval, el dissabte 16, cosa que convidava a la passejada distesa per tota la fira. I això és el que vàrem fer, al matí, quan encara "només" hi havia molta gent.

Image

Places i carrers feien goig, i la presència permanent de grups d'animació i musicals contribuïen a fer més agradable el passeig.

Image

Image

Els llocs tradicionals havien començat la jornada amb els motors a tota marxa, disposats a fer front a l'allau que els esperava. Aquí teniu dues imatges de dues de les parqadetes de sempre: la del peixet fregit i la de les parròquies.

Image

Image

Uns altres elements inevitables, els d'Herbes de Can Planetes, tragueren el carretó del gelat a passejar. Aquí teniu un dels menadors oficials, fent el "caragol" des Sitjar.

Image

En el Mercat Medieval no hi manquen mai les cares conegudes. En voleu una de més coneguda que la de Joan Barceló, un dels homes del temps d'IB3? Aquí el teniu, fent unes herbes, al costat de la gran glossadora Joana Colom i el seu home, l'amic Llorenç Ballester. Amb en Joan Barceló hi férem una llarga xerrada, sobre aquesta feina tan engrescadora que és predir el temps que ha de fer, i li agraírem que ens hagués "preparat" uns dies tan bons per al nostre Mercat.






















Però, tant com el dia va anar tombat cap a l'ocàs, el nombre de visitants es va disparar, fins que a l'horabaixa i la nit, places, carrers i Castells es veieren literalment col·lapsats. La plaça de la menjua va esdevenir un autèntic maremagnum, ple d'alegria, en un ambient molt i molt sa.

Image

Image

Image