Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2013

 Els barcelonistes locals celebraren el títol de Copa











La font de la rotonda de Cala Agulla va ser, una vegada més, el lloc de concentració dels aficionats al futbol per a celebrar una victòria del seu equip. Ja sabeu que en aquest lloc tant s'hi poden trobar els del Madrid com els del Barça o els del Mallorca.

En aquesta ocasió ha tocat als "culés", i ha estat per a celebrar el títol de Copa, guanyat brillantment pel F.C.Barcelona, en derrotar l'Atlètic de Bilbado, per 4-1, a la final jugada a València.

Fins on sabem, tot va discórrer en un ambient de festa, i sense cap incident. Ben aviat, els barcelonistes podrien tornar a la font per a celebrar un nou títol, ja que la Lliga és a punt de caure. I qui sap si, més endavant, també caurà la Copa d'Europa.

I és que aquesta temporada, el Barça és un equip gairebé intractable.

Image

Image

Image

Image

Hi va haver, però, qui ho va poder expertimentar en el centre neuràlgic del barcelonisme, a Barcelona mateix, com la nostra "corresponsal" Maria del Mar Cortada. Veieu-la en aquestes imatges, com estava d'eufòrica, després del partit, devers la Plaça de Catalunya. I és que el guanyar fa riure.