Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2098

 Sortida dels alumnes de Batxillerat de l'IES Capdepera al Parc de Llevant










El passat pont de maig, concretament dia 30 d'abril (lectiu) i dia 1 de maig, l'alumnat de Batxillerat de l'IES Capdepera va realitzar una sortida al Parc Natural de Llevant, organitzada pel departament d'Educació Física. L'objectiu era treballar alguns objectius curriculars en el medi natural, tals com l'excursionisme, l'acampada, l'orientació diürna i nocturna, entre d'altres activitats que també practicaren, com per exemple el rugbi.

Image

Image

Image

L'itinerari realitzat fou el mateix d'anada i tornada, i és el camí des de Cala Estreta fins a s'Arenalet d'Aubarca, visitant també les cases dels Oguers i la platja de sa Font Celada, així com els camins de l'Esquena Llarga i el camí d'en Mondoi.
 
Image

Image

Image

Per tal de poder acampar de forma gratuïta, varen realitzar una sèrie de tasques de voluntariat en el Parc, que prèviament el Consorci havia assignat, tals com delimitar els camins amb pedres, col·locar materials nous a la zona d'acampada, netejar el torrent d’escombraries i col·locar compostatge al voltant d'alguns arbres joves. I per acabar, només explicar que el primer dia va ser excepcional, amb un bon sol i molt bona temperatura, però el vespre, a partir de les 5 de la matinada, va començar a bufar el vent i a ploure, i no va aturar fins a les 11 de dia 1, per la qual cosa tot el desmuntatge de tendes, esmorzar i primera part de la tornada fou sota la pluja.

      Image

Image