Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2131

  

   Ja fa oloreta de Mercat Medieval...





  Se comencen a veure els primers cartells, Cap Vermell  ha "penjat" el programa, coneixem el pregoner, els distints grups (dones de la llata,  dones de les parròquies, associació del Càncer, herbes de Ca'n Planetes, Selim peixeter i d'altres....) es reuneixen i comencen a preparar menjar i estris...i els carrers comencen a vestir-se de festa.

Image

   La brigada ha plantat les banderoles dels fanals de l'autovia i dels carrers d'entrada a Capdepera, el castell llueix llurs escuts. Vaja que la festa és a prop i els preparatius comencen a indicar el compte enrere.
   Els primer actes, Trobada de Gegants i concert medieval, són el proper cap de setmana.

Image

  De les obres que poden afectar a la zona del mercat, sembla que fan feina de valent per a minimitzar les posibles molèsties. Així i tot, us oferim una imatge de com quedarà l'accés al castell des de la plaça Vella. 

Image

 I per acabar l'invitació a la festa en forma de BAN, del batle de Capdepera, pel mercat medieval 2009

BAN del batle de Capdepera
  Com cada any a mitjan primavera, amb el bon temps arriba el Mercat Medieval de Capdepera. Amb aquest ja són 10 els anys en què tots els gabellins i gabellines sortim a passejar per aquests carrers tan nostres i que en aquests dies canvien la seva fesomia habitual engalanant-se amb moltes i diferents paradetes, teles, actuacions al carrer i molta gent vestida per a l’ocasió.
  Un any mes, des de la Sala vos convidam a sortir de ca vostra, a visitar Castell i carrers, a gaudir d’aquest ambient tan peculiar... i a rebre els milers de visitants amb un somriure, amb bon humor i amb l’amabilitat que ha fet del nostre Mercat Medieval el més especial i diferent de tota l’Illa.
  Desitjam que passeu uns bons dies a tots i totes i que faceu bones compres!

   Bartomeu Alzina Sureda


Seguirem informant