Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2420

La Policia Local de Capdepera, aques cos...


El diari Última Hora del dijous dia 30 es fa ressò de la denúncia presentada per l’inspector de la Policia Local, Joan López, després de més d’un any de separació de les seves funcions i la posterior reincorporació. El cap de la policia tornà a la feina el passat dia 9 d’abril, després que s’hagi resolt que no era responsable de les faltes administratives per les quals se li havia incoat expedient.


Els fets denunciats per López, segons el rotatiu esmentat, serien que “quan es reincorporà al seu destí sol·licità que s’aixecàs acta del desprecintament i se li tornassin totes les seves pertinences. A l’acta de desprecintament es va fer constar que els precintes havien estat alterats i llevats, i s’havien canviat algunes caixes d’embalatge sense la seva presència o la del seu representant legal”.

Última Hora continua:


“En prendre possessió de nou del seu despatx notà a faltar part del seu uniforme, un bolígraf i una ploma estilogràfica. López considera que aquests fets “són greus i han vulnerat els seus drets constitucionals”, per la qual cosa informà el batle accidental, el passat 16 d’abril. Com sigui que no s’ha fet cap gestió per aclarir el parador del material, l’inspector en cap ha decidit interposar la denúncia davant el jutjat de guàrdia de Manacor.”

Bé, ja ens anam acostumant que la Policia Local de Capdepera ocupi les pàgines de successos dels diaris, però, desgraciadament, aquest protagonisme ve donat pels afers interns, per les disputes i pels enfrontaments que malmenen el cos.

I això ja fa massa emps que dura. Anys!