Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1971
 El vent de les paraules, de Jaume Fuster, a les tertúlies literàries de la Biblioteca de Capdepera








   Dimecres, dia 29 d'abril, a la biblioteca de Capdepera, poguérem gaudir  d'un "tast de poesia" amb el llibre de Jaume Fuster, El vent de les paraules, com a protagonista. L'activitat s'emmarcava en els actes de la Festa del Llibre 2009, que han organitzat les biblioteques de Capdepera.
   Durant gairebé dues hores, "el  glosador, que també fa poesia", ens recità i comentà alguns dels poemes del seu llibre. La vetllada resultà molt interessant i gairebé es convertí en una lliçó magistral sobre poesia.

Image

    La poesia de Jaume Fuster és diàfana i clara, fàcil d'entendre, ajustada a uns esquemes gairebé acadèmics pel que fa a la composició i temàtica. L'amor, el fet creatiu, la identitat o l'estimació a la terra són alguns dels temes que varen ser triats per llegir.

Image

   Com a punt final de la vetllada, Manuel Muntaner ens oferí dos dels poemes que ha musicat, i ens comentà el procés creatiu en què es troba immers, la finalitat del qual és la publicació d'un CD amb cançons basades en poemes de Jaume Fuster.
   
Image

   Aprofitam per donar l'enhorbona a l'organització de les tertúlies, per la bona acollida de públic, que fan que aquesta iniciativa es vagi consolidant mes rere mes.

    La propera tertúlia serà dia 8 de maig, amb  "De l'amor i les seves aromes", de Suso Rexach