Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2358

 El passat dia 23 d’Abril, dia de Sant Jordi, Suso Rexach signà exemplars de “De l’amor i les seves aromes” a El Corte Inglés
















   El dia de Sant Jordi és la festa del llibre i dels escriptors. Les llibreries i editorials surten al carrer i presenten novetats, i els seus escriptors signen els llibres als futurs lectors.
  Un total de catorze autors mallorquins signaren exemplars dels seus últims llibres en els centres de El Corte Inglés. Al centre de Jaume III, Suso Rexach va signar exemplars de “DE L’AMOR I LES SEVES AROMES”, de 12.00 a 13.00 hores, juntament amb Jaume Armengol (Premi Ciutat de Palma  de narrativa 1966) presentant “Ombres de tardor”, Miquel Àngel Vidal (Premi Vila de Lloseta 2008) amb “El jardí de les Hespèrides”, i Jordi Martí amb “Les ciutats i el cine”. Durant el capvespre, de 18.00 a 19.00, continuà signant en el centre de Avingudes junt els escriptors Miquel Àngel Vidal, i Jaume Mesquida (Premi Bernat Vidal i Tomàs de poesia 2008) amb “Arrels de llum”.
   Suso ens comentà que es troba molt sorprès de la acceptació demostrada pel públic, i que no es pensava mai dedicar el nombre d’exemplars que al llarg del dia va tenir el plaer de signar. Aprofità, també, per agrair la presència a totes les persones que per allà hi passaren.
  A nosaltres no ens sorprengué aquest èxit. Enhorabona Suso.