Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2119

Les obres del Club Nàutic tenen indignats els establiments del passeig Colom




















Les obres del Club Nàutic no acaben d'acabar, i perdonau-nos el joc de paraules. El fet és que per la zona del passeig Colom ja comença a haver-hi trull i les obres encara semblen endarrerides. La maquinària pesant fa feina a diari, i renou i pols amarguen l'existència dels restaurants que voregen el Club.

Aquest dimecres, Cap Vermell ha fet una volta per la zona i ha pogut parlar amb distints propietaris d'establiments afectats, i es pot dir que tallen claus. Ens han dit que les queixes dels clients els duen de capoll i que el negoci se'n ressent, i molt, com si la crisi no fos suficient. D'altra banda, es queixen de l'actitud gens dialogant de l'empresa, que no s'ha dignat tractar amb els afectats sobre mesures pal·liatives, com ara que els treballs més molestos es facin en hores de menor afluència de públic.

Image

Com ens digueren els nostres interlocutors, s'han interposat denúncies i se n'ha parlat amb l'Ajuntament, i aquest ha fet gestions... sense cap fruit. Sembla que en tractar-se d'obres en la zona portuària, aquesta no estaria afectada per les ordenances municipals de caire urbanístic. Sembla, deim.

De tota manera, ara recordam que, el passat setembre, poc abans que les obres començassin, arran d'una entrevista amb el president del Club Nàutic, Miquel Rossell, publicàvem: "Si tot va bé, la Junta espera que dia 1 de novembre comencin les obres i aquestes tenen una duració prevista de sis mesos, així que esperen que per la propera temporada turística tot estigui enllestit."

Aquells sis mesos encara no han prescrit, i tot i que sembla que encara hi ha molta feina per fer, ens proposam atorgar un marge de confiança, i veure si abans de l'1 de maig les obres -si més no les que freturen de gran maquinària- es donen per acabades. De moment, el bullit és gros.

Image

Image