Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2110

The Golden Gospel Singers en "El cafè dels dissabtes"

















El programa "El cafè dels dissabtes" de Capdepera Ràdio, del passat dia 18, va ser un d'aquells programes que, per als qui el feim, resulten molt agraïts. I en aquests casos és així per la qualitat dels convidats, evidentment, que no pels mèrits dels responsables.

Comptàrem amb la presència de Lauren Moss i d'Owen Nixon, dues de les figures de The Golden Gospel Singers, que passaren per l'emissoran en representqació de l'extraordinari grup vocal que el mateix dissabte actuà en el Teatre Municipal. Lauren i Owen, dues figures de talla mundial, es mostraren com dues persones afables i senzilles, totalment accessibles, de tracte agradabilíssim.


Image

Image



Després, una sorpresa, també musical, d'aquelles que ens fan feliços. Ja sabeu que, últimament, en Manuel Muntaner es troba en una fase creativa que no té aturador i les seves composicions ja comencen a fer-se famoses entre el públic. El dissabte, en Manuel ens regalà una primícia: l'estrena en el nostre programa d'una nova cançó que, en aquest cas, compta a més amb una lletra preciosa de Joana Colom. Ens atrevim a augurar que aquest tema, en el proper estiu, serà una sensació. Enhorabona, Manuel,i enhorabona, Joana.
Image

Però abans d'aquests esdeveniments musicals, en el programa parlàrem amb un polític local que, per distintes raons, ha passat a la història de la democràcia gabellina. Ens referim a Salvador Moll, qui fou el primer batle elegit per sufragi universal a Capdepera després de la dictadura franquista. Ara, amb motiu dels trenta anys d'ajuntaments democràtics, volguérem entrevistar-lo, i el veterà polític, ara al marge de l'activitat pública, ens parlà, amb la vehemència que sempre l'ha caracteritzat, del passat, del present..., i del futur! S'hi estigui d'acord o no, Salvador és una persona amb les idees clares.

Image

Image