Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2035


   L'oposició es negà a autoritzar que les obres de la sala multiusos puguin continuar. L'equip de govern, a més de trobar-se en minoria (com sempre) va pagar l'absència de dos dels seus regidors. Ara s'haurà de convocar un nou Ple per a intentar de bell nou que les obres acabin enguany.

En el ple ordinari del passat dia 7, l’oposició va reconèixer el fair play de l’equip de govern, en no voler aprofitar l’absència d’alguns regidors per tal de treure endavant qüestions com l’aprovació de tarifes progressives per al consum d’aigua. A la sessió extraordinària d’aquest dimecres, 15 d’abril, la situació s’havia capgirat i els que faltaren varen ser  regidors de l’equip de govern,concretament dos, i el fair play va consistir en la no aprovació d’un reconeixement extrajudicial de crèdit i en la no aprovació de l’exempció de l’article 60 de l’Ordenança de Policia i Bon Govern per tal de poder continuar les obres de la sala polivalent d’es Coll d’Os.

 

Vegem-ho.

 

L’estudi de tarifes progressives per al subministrament d’aigua potable a Capdepera, Cala Rajada i Cala Provençals s’havia hagut de deixar sobre la taula en el ple ordinari que hem dit. Ara, en el ple extraordinari, aquesta proposta es va aprovar. Què havia passat, entre i entre? Ah! Ves a saber!

 

Quant al reconeixement extrajudicial de crèdit, tot i l’informe favorable d’Intervenció, l’oposició es va embrancar en qüestions de si són inversions o de si són despesa corrent, i coses d’aquestes tan entretingudes, i, res, que no. És a dir, que els que han de cobrar hauran d’esperar una mica més, com si no esperassin prou.

 

Les obres de la sala polivalent, o multiusos, o com es digui, s’hauran d’aturar. O no, ja ho veurem. La setmana passada, s’hauria aprovat l’exempció de l’aplicació del famós article 60. El dimecres, les dues regidores d’EU-EV s’abstingueren, i si els regidors de l’equip de govern hi haguessin estat tots, això s’hauria aprovat aquesta setmana. Ara, segurament, s’haurà de convocar un nou ple –uf! –,  tot esperant que la Conselleria de Turisme es digni prorrogar la subvenció (és evident que al mes de maig les obres no hauran acabat). El batle es va referir al fet que aquesta és una obra que està pensada per ajudar a la desestecionalització de la temporada turística, i que seria important que el proper hivern estigués acabada. Si no, un any més per damunt, i el darrer que tanqui la porta.

 

Sí que s’aprovà l’exempció per a les obres d’apuntalament de l’hotel Son Moll i en les obres de línies elèctriques de Gesa.

 

De taxes i impostos, que també havien quedat damunt la taula en el ple ordinari de dia 7, ni se’n parlà.

 

En fi, que es tracta de passar dos anys entretinguts. Entre uns i altres s’ho han proposat. Però, ja ho diguérem en alguna crònica passada: si els ho demanau, tots ells vos diran que la culpa és dels altres. I encara sort que aquesta vegada ningú va perdre els papers!