Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2256










L'hotel Capricho de Cala Rajada, distingit amb el Holidaycheck Award 2007/2008




L'aparició d'Internet ha capgirat moltes coses, i en alguns camps concrets s'està convertint en una alternativa indiscutible a les relacions comercials tradicionals. El turisme, sense anar més lluny, ha trobat en la xarxa un mitjà ideal per a la planificació personal de viatges i per a la contractació directa tant de transports com d'allotjaments.

Holidaycheck és una de les webs més visitades pels alemanys a l'hora d'informar-se de la destinació a escollir. Aquesta pàgina, a més, per mitjà de la valoració que en fan els seus lectors, atorga guardons anuals que reflecteixen la satisfacció dels turistes, i per tant té el valor de ser un premi concedit directament pels usuaris. D'aquí el valor que es dóna a les puntuacions dels establiments que hi apareixen.

D'entre els 99 hotels guardonats en el període 2006-2007-2008 hi ha un totel de Cala Rajada: l'hotel Capricho, un establiment tradicional, ubicat en el centre urbà i que, pel que es veu, funciona a plena satisfacció del seus clients. I a plena satisfacció dels propietaris, naturalment. Aquest és un hotel familiar, en el sentit més ample de la paraula: tant per l'estructura de la propietat com per les característiques de la clientela, i que representa els  valors originals de l'hoteleria local.

De tot això en parlàrem amb Miquel Vaquer, a qui felicitàrem pel guardó, i ens va confirmar el que dèiem a l'inici d'aquesta informació: la importància creixent d'Internet, una finestra oberta al món i que està ajudant progressivament a la comercialització del producte turístic. Sempre a partir de la feina ben feta, clar, com fa l'hotel Capricho. Enhorabona.