Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1996

 Club de lectura de la biblioteca de Capdepera

Comentari de "Pasión india", de Javier Moro






  La novel·la que es comentà en aquesta sessió del Club de Lectura de la Biblioteca de Capdepera ha aixecat vertaderes passions. D’un banda, una molt bona participació, gairebé quaranta assistents (als quals hem d’afegir els lectors/es que no fan acte de presència) i uns comentaris molt favorables de la lectura proposta. En general, el llibre, que conta la història novel·lada d'una princesa espanyola de Kapurthala, ha agradat als lectors. A més, malgrat que a darrera hora no pogué assistir a la reunió el convidat indi previst, durant  la sessió es van poder comentar aspectes prou interessants del llibre i l’autor, així com experiències de lectors que han visitat l’Índia. Durant el col·loqui es pogueren veure fotografies de l’època en què se situa l'acció i Gustavo Morcillo ens preparà un recull d’imatges del seu viatge a aquell país.


Image

   Després dels comentaris es va poder degustar menjar típic indi.


Image

   En resum, un exitàs de participació, el millor premi per a les bibliotecàries, Magdalena i Mar,  per la seva implicació i preparació de les tertúlies.


   I ara feina... Donat que s’apropa el Dia del Llibre, ho volem fer des d’una perspectiva local, i per a les properes reunions tenim dues propostes:

   -  dia 29 d’abril, club de la poesia, en el qual comentarem una selecció de poesies del llibre El Vent de les paraules, de Jaume Fuster

   - dia 8  de maig, la novol·la De l’amor i les seves aromes, de Suso Reixach

 

   Ambdues sessions del Club de Lectura comptaran amb la presència dels autors.

 

Bones lectures