Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2076

 La jutgessa que instrueix el cas hotel Son Moll hauria demanat als propietaris d'enderrocar una part de l'edifici











Diari de Balears (27-03-2009):

"Els propietaris de l'hotel Son Moll enderrocaran una part de l'edifici sinistrat i n'adequaran i embelliran la resta. I és que, segons ha informat l'Associació Hotelera, la jutgessa que instrueix el cas Son Moll va sol·licitar a la propietat un projecte d'enderrocament i un pla d'adequació i apuntalament per l'edifici de l'antic hotel."

Cap Vermell entén que aquest enderrocament es refereix a la part de l'edifici afectada pel sinistre i que correspon a una ala que es va conservar del primer hotel dels anys 60.

Més endavant, el mateix rotatiu continua dient que "des de l'associació hotelera del nucli costaner, han manifestat que el perímetre del solar es tancarà i la torre es cobrirà amb lones per evitar la imatge de degradació".

La informació es tanca amb aquestes paraules:

"Ara, una vegada que des dels jutjats autoritzin les obres, l'Ajuntament haurà de concedir la pertinent llicència d'obres, "una passa que esperam poder fer aviat perquè la zona recuperi la normalitat tan prest com sigui possible", ha assegurat el batle, Bartomeu Alzina."