Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2129


Reunió de representants d'institucions i entitats culturals i ciutadanes per a organitzar  actes, en el marc de la campanya de l'OCB "Un cafè per la llengua, a Capdepera

Image


 

  Dilluns dia 16 de març tingué lloc una reunió de representants de diverses entitats  ciutadanes de Capdepera, convocades pel SAL i l'Obra Cultural Balear. A l'acte hi participà, a més d'una responsable de l'OCB, el regidor de Cultura, Rafel Fernández.

   Durant la reunió es parlà de la finalitat d'aquesta iniciativa i com es pot organitzar "un cafè per la llengua", des de cada entitat. Es comentà la idea de crear una xarxa de petits actes des de les pròpies associoacions i entitats, convidant els ciutadans a parlar, davant d'un cafè (com a excusa), de la situació de la llengua catalana a Capdepera, d'una forma relaxada. Per a cada acte es pot comptar amb el suport de voluntaris de l'OCB i de material divulgatiu (la revista cafè exprés i un obsequi per als participants).

Image

  Es comentaren algunes possibilitats, com fer un cafè en el Centre de Dia, a les escoles, a l'IES, a alguns bars de Capdepera i Cala Rajada... Cap Vermell s'oferí a difondre les propostes i a organitzar un "Cafè per la llengua" en el programa de Capdepera Ràdio "El cafè dels dissabtes".
 
  Encara no hi ha dates per a les convocatòries, però sembla que hi ha distintes iniciatives en marxa i aviat es concretaran.