Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2117

 Comença la nova etapa del voluntariat lingüístic a Capdepera amb 25 persones







    La clausura del segon període del voluntariat lingüístic al municipi de Capdepera va tenir lloc aquest dimarts, 17 de febrer, mitjançant una trobada celebrada al Teatre Municipal, i que va donar pas al començament de la tercera etapa d'aquesta iniciativa, en què cada vegada s'afegeixen més persones.
    Uns 25 voluntaris s'han adherit a la nova campanya del voluntariat lingüístic, organitzada per l'Ajuntament de Capdepera i 'Paraula', que consisteix a mantenir trobades d’un mínim de deu sessions entre una persona que aprèn català i un catalanoparlant per millorar la fluïdesa de l'expressió oral dels que aprenen l'idioma.
   Les sessions són informals i es duen a terme en els espais que cada parella lingüística estableixi, a casa o en un bar, passejant, etc. Aquesta tercera etapa comença ara i continuarà fins a principis de maig.
   Es realitzarà una aturada a causa de la temporada turística i al novembre es  reprendrà aquesta iniciativa lingüística. Els interessats que vulguin participar en el voluntariat lingüístic poden entrar a la pàgina web www.paraula.cat o telefonar al 971 81 91 02 per contactar amb el servei lingüístic de l'Ajuntament de Capdepera.
    El pròxim dissabte, 21 de febrer, està previst que els voluntaris participin en el programa de ràdio "El cafè dels dissabtes", a la ràdio municipal, a partir de les 16.30 h, on explicaran en directe la seva experiència de participació en el voluntariat lingüístic.

Dept.premsa
Ajuntament de Capdepera.
Telf. 645 98 34 84.