Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2256

Les autoritats inauguren la nova gespa des Figueral






    Es Figueral va ser el protagonista de la jornada de diumenge dia 15 de febrer. A més de l'expectació creada pel partit del primer equip de l'Escolar, molt important per a la permanència,  va tenir lloc la inauguració de la nova gespa del camp de futbol i la presentació dels equips del club.

    A  l'acte de l'inauguració, la regidora d'Esports, Pilar Gasull, i el batle de Capdepera, Bartomeu Alzina,  dirigiren unes paraules al presents, en les quals agraïren a jugadors, directius, monitors i pares i mares la paciència per les incomoditats patides durant les obres. També dedicaren unes paraules d’agraïment als clubs dels ajuntaments veïnats per posar a disposició de l’Escolar les seves instal·lacions. Després dels parlaments, els assistents ho pogueren brufar amb una copa de cava.

Image

  L'acte comptà amb la presència del director general d’Esports, Biel Gili; el conseller Miquel Àngel Flaquer;  el president de  la Federació Baleatr de Futbol, Miquel Bestard; el batle de Son Servera , Sr. Barrientos; el president de l'Escolar, representants d’entitats ciutadanes i distints regidors locals.

Image

   A partir d'ara, els jugadors podran gaudir podran gaudir d’un camp que disposa d’una gespa artificial d'última generació, feta de fibra de coco, que gairebé sembla natural i que a més permet un estalvi d’aigua notable (es parla del 70%).  

Image

  La despesa efectuada en el canvi de gespa apuja a quasi 270.000 euros