Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2068

 La jutgessa fixa una fiança de 2'4 milions per als dos imputats en el succés de l'hotel Son Moll

Com era de preveure per les dramàtiques conseqüències del succés de l’hotel Son Moll, aquest havia de ser un afer del qual se’n parlaria a bastament. Des del 16 de desembre ençà, pràcticament no ha passat dia que els mitjans de comunicació no s’hagin fet ressò d’alguna notícia relacionada amb aquells fets, i aquest divendres 13 no ha estat una excepció. Aquesta vegada, la premsa (DBalears, Última Hora, Diario de Mallorca...) ha recollit la notícia que la jutgessa que duu el cas ha fixat una fiança de 1’4 milions a cadascun dels dos imputats, arquitecte i aparellador, i això davant els indicis de responsabilitat i per tal d’assegurar que les famílies de les víctimes puguin cobrar les indemnitzacions que els pertoquen. En cas que els imputats no puguin fer front al pagament de la fiança, els serien embargats els seus béns.

 

 

Relacionat amb la mateixa qüestió, el degà del Col·legi d’Arquitectes, Lluís Antoni Corral, va ser entrevistat el dijous dia 12 en el programa “Bon dia, Balears”, d’IB3 TV. Ens va semblar significatiu que l’entrevistat manifestàs que les causes del succés no tenien res a veure amb el fet de comptar amb llicència municipal o no, tota vegada que aquesta atenyia qüestions urbanístiques més que no de seguretat.

 

Sabem que, malauradament, haurem de continuar parlant de l’hotel Son Moll, si més no fins que el cas es tanqui des del punt de vista judicial. Evidentment, les ferides morals encara seran més males de tancar.