Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2071


 En relació a una presumpta autorització verbal invocada pels propietaris de l'hotel Son Moll per a començar les obres, el batle creu que "tota és una estratègia"


 
Si ahir ens referíem a un presumpte permís verbal que el batle hauria donat als propietaris de l'hotel Son Moll i que aquests havien invocat davant la jutgessa per a justificar l'inici d'obres sense llicència, avui ens hem de fer ressò de la resposta de Bartomeu Alzina, recollida per "DBalears" (08-02-2009).

          Image

Segons aquest rotatiu, el batle va dir que creu que "es tracta d'una estratègia", tot i admetre que "allò més probable és que em cridin a declarar". En tot moment, el primer edil hauria defensar la seva honestedat, "perquè no he donat ni donaré mai cap permís d'obres, ja sigui de manera verbal o escrita, sense tenir-ne a les meves mans un informe tècnic favorable". Bartomeu Alzina encara va afegir que els propietaris de Son Moll sabien que no podien començar les obres sense llicència, ja que "els responsables de l'hotel varen discutir amb el zelador municipal per tal d'accelear-ne els tràmits".