Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 594



Dilluns, 25 de desembre, el dia de Nadal se va celebrar a la plaça dels Pins de Cala Rajada  l’”Horabauxa de Nadal” amb les intervencions musicals de Joan Ribot, Madòna i Identical Souls. La festa estava programada des de les 18 a les 12 hores de la nit.
 

Tot d’una hi hagué poca afluència de la gent i més tard se va anar omplint de gent, majoritàriament de mitjana edat coincidint a la música dels vuitanta, de la mà del DJ  Joan Ribot.
 



Amb l’actuació  del  grup Madòna la carpa es va animar. En comenten que en el bar se va notar ja que gairebé s’acabaren les begudes i hagueren d’anar a cercar.

El darrer DJ, “Identical Souls” va fer sonar músic més actual, donant pas als més joves ( sense grans aglomeracions) que seguiren la festa fins arribar a les 12 hores, quan s’acabà tot.
 



El bar de la carpa va anar a càrrec de la protectora d'animals, que varen tenir problemes d'abastiment per la gran demanda, superant el que havien previst. L’associació encarrega del bar va quedar ben contenta, amb un ritme tranquil a l’inici i al final de la vetllada i un punt àlgid de feina durant l’actuació del grup musical Madòna.