Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 441

Els participants foren l’alumnat i el professorat de l’institut i l’AMIPA preparà una xocolatada


 

Dijous 21 de desembre, com a acabament del primer trimestre, l’IES CAPDEPERA organitzà una sèrie de tallers perquè hi pogués participar l’alumnat, una cursa i una xocolatada organitzada per l’AMIPA de l’IES CAPDEPERA.

Primerament, s’ofertaren a l’alumnat una sèrie de més de 15 tallers per a passar l’últim dia de classe de les festes de Nadal per aprendre alguna cosa nova. Els tallers eren des de la confecció de sabó fins a l’School of rock, mentre es passava pel taller de haikus, el de Tai-xí i filosofia i el d’origamis. En aquest sentit els participants anaren a cada aula corresponent per a poder realitzar els tallers.

Seguidament, es realitzà la cursa de disfresses nadalenca, que consistia en donar tres voltes a la pista d’atletisme del camp de l’Escolar, mentre es partia del campet de futbol de l’institut. Hi havia dues seccions: la de primer i segon d’ESO i la de tercer, 4t i la resta de professorat participant. D’altra banda es realitzaren uns quants pòdiums també a la millor disfressa.

Finalment, l’AMIPA preparà una xocolatada i coca per a la comunitat educativa, un final de festa que ve a ser el colofó d’un trimestre amb moltes vivències per compartir, tot i que encara queda curs per endavant. De moment, molts d’anys a tots els membres de l’IES CAPDEPERA i fins l’any que ve.
 

Joan Cabalgante i Guasp