Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 675
Enguany hi haurà el "Cercavila de la Llum" pel passeig marítim  i l'encesa dels llums de Nadal a la plaça Castellet.
.


Quan encara estam a un mes del dia de Nadal ja s’han instal·lat gairebé totes les llums que il·luminaran els carrers i places del municipi els dies de festa. Enguany sembla que mantindran el mateix estil de l’any passat amb les tirallongues de llumetes blanques fent ziga -zaga pels carrers i els clàssics panells de llumetes, i un ocellet ens ha comentat que hi haurà alguna novetat (no sabem en què consistirà).  

Sempre trobarem qui troba que és una despesa inútil, però  majoritàriament s’accepta  que la il·luminació va associada a la celebració nadalenca i si no hi és, es troba a faltar.  Basta veure que quan s’han donat iniciatives de estalvi per supressió o reducció han estat molt criticades. Això sí, com no hi ha a tots els carrers, sempre trobarem qui es queixa i en demana més llums i més “adornos”, arribant a absurdes i ridícules competicions de qui posa més llums, qui té l’arbre més alt o més gran o qui és més original.
 

De moment resten apagades esperant il·luminar i donar escalfor a les fredes nits nadalenques. Enguany Capdepera s’ha afegit als grup d’ajuntaments que celebren actes per l’encesa dels llums de Nadal concretament s’ha previst un cercavila i l'acte "oficial" de l'encesa per dia 3 de desembre amb un concert de nadales tradicionals a la plaça Castellet. Aquí teniu el programa.



Programa dels actes de l'encesa dels llums de Naldal 2023

DIUMENGE 3 DE DESEMBRE

- A les 19:00 h, al Passeig Marítim :
CERCAVILA DE LLUM "Generación X Show" acompanyat de Batucap Batucada.

- A les 19:30 h, a la Plaça Castellet:
ENCESA DELS LLUMS DE NADAL

- A continuació:
 CANTEM NADALES de PROJECTE ASSAC
Concert a càrrec de Sebastià Llabrés i Càndid Trujillo, que amb la senzillesa d'una guitarra, instruments tradicionals i veu, vol fer perviure el cançoner popular i tradicional de Nadal.

- VENDA DE XOCOLATA CALENTA I DOLÇOS
PRO VIATGE D'ESTUDIS DE 6è (CEIP S'AUBA)