Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1056
Un forat al carrer Tritón (de Son Moll fins al carrer Nereides) ha fet tallar al trànsit el carrer.
El torrent de Canyamel s'ha desbordat.



En un missatge a la xarxa social X (antiga Twitter), la Conselleria de Presidència i administracions públiques ha informat que el torrent de Canyamel s’han desbordat.

En aquest sentit, ha comunicat que “ja hi ha efectius a la zona i se n’ha avisat als ajuntaments”. Si bé, s’ha demanat “màxima precaució” a la ciutadania, especialment a la que està a les zones de Llevant i Sud de Mallorca. La Conselleria ha precisat, així mateix, que “s’espera que la pluja remeti en les pròximes hores”. I, mentrestant, ha demanat a la població “mantenir la calma i seguir les recomanacions”.

Aquestes recomanacions, segons ha detallat, consisteixen a allunyar-se dels torrents i no quedar damunt dels ponts, perquè poden enfonsar-se i arrossegar persones i vehicles en la caiguda; evitar passar per zones ‘inundables’ ni a peu ni amb cotxe; evitar desplaçaments innecessaris; i, finalment, si es condueix, disminuir la velocitat, mantenir la distància de seguretat i circular per autopistes i carreteres principals.



A Canyamel s'han retirat l'arena i les fulles que taponaven la desembocadura del torrent. A poc a poc el cabal d'aigua va descendint i tot torna a la normalitat.