Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 585


clicau damunt per ampliar


RESTAURANT EL GAUCHO

El Gaucho ofereix una experiència culinària excepcional que permet gaudir, a més de les millors carns, amb talls acuradament seleccionats, delicioses pizzes i tapes amb una extensa carta de vins i tot això en una atmosfera inoblidable.

Cuiners: Richard Herrera i Mariano Ferrero

Tapa: “Costella de porc rostit a l'smoker”

 






RESTAURANT ES CANTÓ


Cuiners: Marga i Ramón

Tapa: “Saquets de peix“

Cuiners: Marga i Ramón

Ingredients: Saquets de formatge de cabra, ceba caramel·litzada, peix i allioli de marisc.




 

DIAMANT HOTELS

La gastronomia de Diamant Hotels és un dels serveis més ben valorats. Cuina local i internacional per satisfer els paladars més exigents i gaudir menjant. Aliments i productes locals, ecològics o de Km O". Restaurant Bufet amb cuina en viu per gaudir encara més de les vacances. La seva proposta és una fusió entre una cosa tan típica com uns ous trencats amb pernil però amb la particularitat de fer una picada d'ullet a un producte tan noble i tan apreciat com és la tonyina, el porc del mar: per això el nom “Ou Mediterrani de Mar”.

Tapa: “Ou Mediterrani de Mar”


Cap de cuina i cap de partida: Alberto Pedreño i Paula Alcover.

Ingredients: Ous, patata, crema de llet, mantega, tartufata, patates palla, tonyina vermella fresca, mostassa en gra, tabasco, oli sèsam, pebre blanc, sal fina, microbrots-microflors, algues marines fresques.




RESTAURANT FUSIÓ 11

Cuina creativa i una àmplia combinació de productes de quilòmetre zero, també compten amb una gran selecció de productes fusionats amb diferents sabors, a on cada plat és un viatge culinari arreu del món. A més, ofereixen una carta de cocteleria d'autor, una enorme carta de vins i xampany, amb la suma d'unes vistes espectaculars al port de Cala Rajada a primera línia de mar.

Tapa: “Tataki de salmó sobre maionesa d'alvocat amb llet de tigre de maracuià i melmelada de figues”.

Cuinera: Marlene Ballesteros







RESTAURANT CA’N MANOLO

Ca’n Manolo és un restaurant que abasta la segona generació familiar. Està emparat per més de 35 anys d'experiència a l'esquena. Ofereix sempre el producte de qualitat i de temporada, proporcionant als clients plats de peix, marisc, carns i hortalisses de la zona.


Tapa: Torrada d'escalivada i llampuga amb allioli de can Manolo

Cuiner: Antonio Rivero

Ingredients: Pa torrat, Llampuga, pebrot, albergínies, tomàquets i ceba tot rostit, all i oli. Alioli casolà.







RESTAURANT NOU SEGLE 12

Restaurant situat a la plaça de l'Orient de Capdepera. Ofereix cuina Mediterrània, Europea, Espanyola, amb opcions vegetarianes i veganes.



Tapa: “Pan Bao”

Cuiner: Jurgen Rauchfleisch

Ingredients: Pulled pork amb salsa BBQ, col americana, cibulets, brots de soja i sèsam.








ENCANTO METROS PIZZA

El restaurant i pizzeria Encanto és un lloc per gaudir d'una experiència única. Situat a l'avinguda Cala Agulla i, a més de la seva deliciosa cuina italiana, destaca per oferir pizza amb una longitud de fins a dos metres.

Tapa1: “Tàrtar de vedella” (amb maionesa de cogombrets i essència de tàpera damunt de pa de cristall)

Tapa 2: “Tàrtar de tonyina, llampuga i alvocat amb caviar de mango”

Cuiner: Tzevetomir Todorov












SES COSINES RESTAURANT

Ses Cosines és un restaurant ubicat al cor d'Artà que va començar el seu camí al març de 2019. La seva cuina s'especialitza en tapes creatives i hamburgueses gourmet, donant un toc street food fusionant cuina de diferents parts del món, sempre intentant proveir-se de productes de proximitat.

Tapa: “Taco pibill de mè balear amb guacamole d'ametlla mallorquina, crema agra de magrana i xips de iuca”

Cuinera: Merche Guillén Martínez

Ingredients: Aquest plat combina productes mallorquins com el xai i l'ametlla amb ingredients de temporada, com la magrana, fusionant elements de la rica gastronomia mexicana. El xai es macera durant 24 hores amb achiote, una pasta mexicana elaborada a base de llavors d'achiote i altres espècies, que s'utilitza tradicionalment en la preparació dels famosos tacs pibil, generalment amb carn de porc. En el nostre cas, hem donat un gir al plat en utilitzar xai balear. El guacamole clàssic s'enriqueix amb ametlla mallorquina torrada, proporcionant-li un sabor i textura únics. Per aportar lleugeresa al plat, incorporem crema agra amb fruita de temporada, en aquest cas, la magrana, i ho finalitzem amb xips de iuca per afegir un toc cruixent."







MAR & MAR EVENTS

Empresa d'organització d'esdeveniments que ofereix un servei de disseny complet, incloent, lloguer i muntatge de material, decoració, entreteniment, càtering, begudes i dotació de personal.

Tapa: “Pasta de llampuga, salsa tamarí, ponzu trufada, emulsió d'all negre i poma àcida”

Cuiner: Jaume Miralles





 

THE SEA CLUB

Descripció: The Sea Club Restaurant & Cocktail Bar ofereix una saborosa i creativa proposta gastronòmica i coctelera 6 dies a la setmana. Al seu “garden Bar” podeu gaudir de la vostra beguda o aperitiu favorit acompanyat d'amics i família, contemplant les millors vistes del mar Mediterrani en un lloc únic.

Tapa:“Pinxo de rajada curada amb salsa holandesa i fonoll marí“

Cunera: Paula Carugati







PORT CORONA

Situat al passeig marítim de Cala Rajada, ofereix deliciosa cuina mediterrània en un ambient encantador.

Tapa: “Pulled Pork”

Cuiner: Carlos Pedro de Olivo

Ingredients: Magre de porc, salsa barbacoa, pebre vermell de la Vera, sal, prebe, oli, alls, llorer, llet, mostassa de Dijon, mel, sucre bru, enceba, pastanaga, pa pita, ceba acolorida i salsa de iogurt.





WIKIKI GASTROBAR

El restaurant Wikiki aposta per una carta amb aliments mediterranis, frescos i de proximitat, fusionats amb aromes i sabors exòtics. Un ambient que barreja la decoració tradicional mallorquina amb aire caribeny: comoditat i elegància a qualsevol racó. Wikiki s'aventura també a la cocteleria, on podràs degustar gran varietat de còctels.

Tapa: “Ansult de llampuga Mar i Terra”

Cuiners: Antònia i Agustí Alcalar.

Ingredients: Tac de llampec en tempura sobre col amb salsa de xipotle, salsa rostida amb Xile i papada ibèrica flamejada.







SES TRES FORQUETES

Empresa de càtering amb una llarga trajectòria a la comarca que disposa de dos

restaurants oberts al públic: “Pas a Nivell” a Artà i el recentment inaugurat "Can Pistoleta" a Son Servera.

Tapa: Creació de pop

Cocinera: Xisca Pascual

Ingredients: Patata, nata, formatge, pop, tap de tall, oli d'oliva verge i alfàbrega.

Ingredients: Tac de llampuga en tempura sobre col amb salsa de xipotle, salsa rostida amb Xile i papada ibèrica flamejada.








LA VESPA FUSION FOOD

És el nou establiment que la família Sorrentino ha obert a la plaça del Mercat d´Artà. Està especialitzat en cuina de fusió.

Tapa: “Tiradet de llampuga amb tempura de carbassó i caviar negre”

Cuiner: Juan Soto

Ingredients: Tempura de carbassó a rodanxes, llampec marinat amb salsa de soja, oli de Mòdena, mel, suc de llimona i gingebre. És completa amb pastanaga, tomàquet xerry, ceba morada, escarola i microbrots.







I els dolços de TOLAN