Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 567
Per Marcelo Salomón Molledo











Els veterans campions de l'associació “Sol Naixent” de Cala Rajada ja es van calçar les botes, un cop arribat el setembre. “Tothom qui vulgui pot sumar-se al nostre grup excursionista i de caminaires; des d'aquí una invitació especialíssima als nostres col·legues de l'associació “Ca Nostra” de Capdepera, veniu i anem tots! “.

La més recent de les excursions –de les quals oferirem imatges imminents– va ser la realitzada a l'illa de Cabrera. Abillats amb sabates còmodes, gorra i ulleres de sol, vestit de bany i tovallola i, sobretot, humor i ganes de passar-ho bé, amb menjar a la mateixa illa, van inaugurar gairebé mig centenar d'associats dels dos sexes, la temporada esportiva 2023- 2024.

I com els va agradar molt la marxa verda realitzada abans de l'estiu: Sant Llorenç, Manacor, Son Servera i Son Carrió, de segur que repetiran i més ara que torna a estar regirat el tema de la recuperació del Tren de Llevant. Abans que arribin les pluges i els primers freds, marxaran cap a Na Llòbrega i repetiran visita a la finca de Son Real, a Santa Margalida. Aquestes repeticions persegueixen animar els companys de Capdepera perquè s'uneixin a aquestes belles i esportives jornades.

El zenit de l'inici de curs de l'associació “Sol Naixent” tindrà lloc al tradicional, per ser costum anual, restaurant “Son Sant Martí” on un suculent àpat, amb música i espectacle, commemorarà l'aniversari de la fundació de la entitat de Cala Rajada. Transport amb autocar o vehicle privat per al desplaçament; el 30 de setembre finalitza la inscripció d'interessats a participar a l'esdeveniment, que també és obert als que no són socis del Club. Passeu per la seu social, el president Navarro estarà molt satisfet de rebre'ls.

I completem aquesta notícia amb diverses fotografies que un servidor ha fet. Amunt Sol Naixent en marxa!