Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 608
Enguany a Capdepera hi participaren 30 persones i certificaren 10.370 metres nedats.



Queda lluny aquell 2008 quan na Margalida Bover i na Cati Morey, regidora i tècnica de serveis socials, sumaren a Capdepera a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple".

Enguany la campanya s'ha duit a terme a les platges i piscines de 32 municipis de Mallorca. Aquest esdeveniment solidari, que cerca conscienciar sobre l'esclerosi múltiple i recaptar fons per a fer costat a les persones afectades, ha comptat amb la participació massiva de més de 1.287 participants.

Durant l'esdeveniment, els participants de tota Mallorca han nedat una impressionant distància d'1.113.208 metres en suport a la lluita contra l'esclerosi múltiple. Aquest assoliment demostra el compromís i la solidaritat de la comunitat mallorquina amb les més de 1100 persones afectades per aquesta malaltia a la nostra comunitat.

Des d’ABDEM volen agrair el suport i la participació de tots els assistents, així com l'esforç dels municipis involucrats en l'organització d'aquesta iniciativa. Així mateix, volem recordar als mitjans de comunicació que poden accedir a totes les imatges de l'esdeveniment a través de les nostres xarxes socials, on trobaran una selecció de fotografies de cadascun dels municipis participants.

L'esdeveniment Mulla't per l'esclerosi múltiple es consolida com una jornada d'unió i solidaritat a Mallorca, reafirmant el compromís de la societat amb la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

A la platja de Son Moll hi hagué presència de tots els partits polítics excepte un. Ho endivinau?



Podeu seguir l'associació a les Xarxes socials:

Facebook: ABDEM. https://www.facebook.com/abdem.esclerosimultiple
Twitter: @EMdeMallorca #Mójate2023 #Mullat #CapficoEM
Instagram: abdembaleares
Web: www.abdem.es

Sobre el Mulla't per l'esclerosi múltiple:

Mulla't per l'esclerosi múltiple és un esdeveniment benèfic anual que se celebra a Mallorca amb l'objectiu de conscienciar sobre l'esclerosi múltiple i recaptar fons per a fer costat a les persones afectades per aquesta malaltia. Durant l'esdeveniment, els participants neden en platges i piscines per a demostrar la seva solidaritat i compromís amb la lluita contra l'esclerosi múltiple.

Aquesta campanya es porta a terme amb els següents objectius:

Sensibilitzar i informar a la societat sobre una malaltia incurable que avui en dia afecta a 1.100 persones només a la nostra comunitat i que suposa el principal motiu de discapacitat entre adults joves i el segon en conseqüències neurològiques.

Reclamar la coordinació i la cooperació dels serveis que atenen les necessitats de les persones amb esclerosi múltiple, especialment entre els serveis de salut i els serveis socials o sociosanitaris, però també altres àmbits que poden estar implicats: habitatge, educació, treball, etc. Les persones amb EM són individus amb multitud de necessitats sociosanitàries que deuen ser cobertes de manera integral, no de manera fragmentada per diferents organismes i entitats.