Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 708

Fotografia d'Ultima Hora

 

Ens sap greu haver d’espigolar aquestes notícies que donen una imatge no gaire bona del nostre poble com a destí turístic, però ja ha estat publicada als mitjans informatius d’àmbit insular i ha tingut el seu recorregut. I la realitat de la nostra societat és la que és.

Volem aclarir que en la secció espigolant la premsa hem de transcriure el que llegim a la premsa, ja que les notícies no ens arriben directament. Ens agradaria que la policia local, com ho fa la guàrdia civil de Balears, transmetés les noticies a tots els mitjans de comunicació i així rebre la informació directament, sense intermediaris... evitant les informacions que arriben des del carrer sense contrastar. Fins ara no ha estat possible, per un motiu o altre. Així que seguirem espigolant la premsa per mantenir-vos informats.

Però anem a la notícia. El titular és prou impactant “La Policia Local ha detingut un turista alemany de 51 anys per tallar el coll a un altre amb un tassó” i pel  que llegim un turista alemany va tallar el coll a un altre, a una discoteca de Cala Rajada, produint-li ferides greus.

La agressió se va poduir, segons fons policials, devers les tres mitja de la matinada. La ràpida actuació de la Policia Local i els treballadors de la discoteca, va permetre interceptat l’agressor, que va ser detingut.

La víctima “ presentava una ferida oberta a la part esquerra del coll que sagnava de manera abundant”. Els agents de la policia local van taponar la ferida fins l’arribada dels serveis sanitaris, que traslladaren al ferit urgentment fins l’hospital de Manacor, on se li aplicaren punts de sutura i li donaren l’alta.

La Guàrdia Civil se’n va fer càrrec de la investigació dels fets i els motius de la baralla, origen de l’agressió.


Font: Última Hora