Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 910


Dimecres, 14 de juny, un helicòpter va rondinar per la zona de Son Moll. El fet cridà l’atenció dels banyistes i passejants propers a la plaça de Son Moll, un d’ells gravà un petit vídeo i va fer algunes fotografies sense saber ben bé de què es tractava.

Segons hem pogut esbrinar es tractava del rescat d’una persona que havia caigut des del passeig de les Atzavares entre la platja des Fondalet i Son Moll. Desconeixem l’estat de la persona accidentada i la seva evolució, però sembla que no és greu.

D'altra banda, espigolant la premsa hem pogut saber que un jove de quinze anys va resultar greu a conseqüència d'un accident de trànsit entre Artà i Canyamel. Pel que hem pogut llegir el jove circulava en un ciclomotor i patí un traumatisme cranioencefàlic després d'un xoc frontal amb un altre vehicle. El sinistre va tenir lloc a les 20 hores de dia 17 de juny, en el quilòmetre 1,5 de la carretera Ma-402. Avisats els serveis d'emergència, va ser atès per una ambulància de suport vital bàsic i una altra de suport avançat que aconseguiren estabilitzar al jove fins a un centre sanitari.