Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 812
Antonio Rodríguez i Toni Alzina varen exposar les principals propostes per a les eleccions municipals

 

 Aquest passat divendres va tenir lloc en el Centre Cap Vermell de Cala Rajada la presentació de la candidatura d'Unides Podem a les eleccions municipals, una candidatura que es va presentar en el darrer moment però que, en boca dels seus representants, aspira a revalidar el regidor aconseguit a les darreres eleccions i inclús a augmentar representació. 

L'acte va ser presentat per Laura Pérez, Secretària d'Organització d'Esquerra Unida a les Illes Balears i integrant de la llista d'Unides Podem al Parlament, qui va elogiar la figura del cap de llista a Capdepera, Antonio Rodríguez.
 

Amb l'absència d'alguns dels membres de la candidatura per motius laborals, les intervencions varen anar a càrrec dels dos primers de la llista, Antonio Rodríguez i Toni Alzina. Rodríguez va criticar la gestió de l'actual equip de govern a l'Ajuntament, posant ènfasi en la falta de manteniment dels nuclis urbans.
 

Per la seva banda Toni Alzina va desgranar algunes de les propostes de la formació a nivell municipal, com ara la remunicipalització d'alguns serveis, habitatges per als treballadors de l'hosteleria que han de venir d'altres comunitats o la instal·lació de fonts públiques, entre d'altres.

 

Finalment va intervenir el qui encara és regidor de la formació, Jonathan Romano, que va demanar el recolzament a la candidatura.



L'acte va acabar amb un refrigeri per als assistents.