Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 696
També es lliuraren els premis de la 30a edició del Ploma de Ferro


Divendres, 21 d’abril va tenir lloc la celebració de Sant Jordi, amb la XXI Fira del Llibre 2023, a la plaça de l’Orient. S’ha decidit fer la diada dos dies abans (Sant Jordi i festa del Llibre va ser dia 23 d’abril) garantint la presència o visita de l’alumnat de l’escoleta, de s’Alzinar i l’IES.
 

A partir de les 9,30 hores se podia visitar les paradetes que se muntaren. L’Estanc Pep Serra va participar amb novetats, especialment infantils. Els alumnes de 6è de s’Alzinar muntaren una paradeta de venda de llibres usats i de coques. Els usuaris del Centre de Dia de Cala Rajada presentaren les seves precioses manualitats: roses, punts de llibre, etc. Els alumnes de  l’IES  van vendre roses naturals i una paradeta de llibres usats.







Cap Vermell va ser present amb una paradeta amb llibres de la seva col·lecció (ja hem arribat als 44 llibres publicats, de temàtica ben variada!) i la presència d’alguns autors per a signar els seus llibres: Jaume Fuster, Toni Flaquer “Coix”, Pere Orpí, Joan Cabalgante, Miquel Llull “del Recreo” i Francisco Javier Vaca. També va signar el seu llibre de poesia n’Ana Torres.



Durant el matí van visitar la fira els alumnes de s’Alzinar, usuaris del Centre de Dia i públic en general.
 



Després del descans del migdia va haver uns interludis musicals del grup de guitarres de l’Escola Municipal de Música de Capdepera.


 

Acabada la part musical, entre les 17,30 i 19 hores el “Cirquet dels Contes” a càrrec del Circ Bover. Sota una petita carpa se van fer una sèrie de conta-contes per a grups reduïts, mantenint cert ambient íntim.
 





A continuació, va haver el lliurament dels diferents premis com ara el de cartells de s de la 20a edició de la Mostra de les Arts Escèniques de Capdepera.
 

També se lliuraren els premis de la 30a edició dels Premis Ploma de Ferro (clicar per ampliar la notícia  https://www.capvermell.org/index.php/cultura/noticies/31769-guanyadors-del-premi-ploma-de-ferro-2023  )



Entrega de la 3a edició del Premi Punt de Llibre Biblioteques - IES Capdepera, enguany dedicat a les " Roges del Molinar".
 



La Fira va acabar amb el ball obert amb SONADORS DE JOTES I MATEIXES.




Més imatges de la Diada: