Quatre de MÉS PER MALLORCA, dos del PSOE i un d'UNIDAS PODEMOS i del PP.

Ferran Rosa    Carmen Corraliza     Joan Campins    Núria García         Miquel Riera      Claudia Troppa   Antoni Alzina  Magdalena Nebot


Capdepera tendrà, la propera legislatura, poca rellevància a nivell institucional. Una altra cosa seran els nomenaments i càrrecs de govern. 

Al Consell de Mallorca Carmen Corraliza va la número 17 en les llistes del PSOE, sense cap opció per molt que corrin. D'igual manera, i als llocs de farciment, Núria García Caballería ocupa la número 22 a les llistes de MES PER MALLORCA i Miguel Riera Muñoz ocupa el 23 a les llistes del PP. Finalment, i tancant la llista, Antoni Alzina Gómez-Quintero, ocupa el lloc 33 del llistat d'UNIDAS PODEMOS.

A les llistes del Parlament hem pogut veure: Claudia Troppa Heusel com a número 27 del PSOE, i a les llistes de MÉS PER MALLORCA Ferran Rosa Gaspar com a número 3, Joan Campins Melis en el número 15 i na Magdalena Nebot Vaquer en el número 32, tancant la llista com a personalitat que recolza la candidatura.

Sols un dels vuit candidats te possiblitats de sortir: Ferran Rosa, director general d'energia en l'actualitat i, tot i que es nascut a Palma, ell, com a fill de Joan Manel Rosa, es considera gabellí d'adopció i així ens ho va dir a l'entrevista que fa dos anys li férem. Ferran Rosa és el número 3 de la llista de MES al Parlament.

És possible que se'ns hagi pogut passar qualque candidat d'algun partit que no presenta llistes municipals a Capdepera. En aquest cas, a més de demanar disculpes pregaríem que ens ho diguessin, amb les gràcies per endavant.