L'Ajuntament de Capdepera i IMEDEA treballen conjuntament en el projecte europeu MARBEFES per a la gestió costanera i les polítiques mediambientals marines.





El passat dijous 20 d'abril es va celebrar al centre Cap Vermell de Cala Rajada una reunió participativa del projecte "MARBEFES", aquest projecte que té com a objectiu integrar les opinions i les necessitats dels ciutadans en les polítiques ambientals marines i la gestió costanera de l'àrea marina del Canal de Menorca.

A l'acte, organitzat per l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA) amb el suport del Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera, van assistir diversos agents socials, tant públics com privats, que van respondre a una sèrie de qüestionaris i van elaborar diagrames conceptuals sobre el tema.

Aquesta informació serà incorporada al projecte "MARBEFES", i que cerca fomentar la participació ciutadana en la presa de decisions sobre el medi ambient marí. Es preveu que aquesta sigui la primera d'una sèrie d'accions de col·laboració entre els diferents actors implicats en la iniciativa.