Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 660


En el marc dels actes de la inauguració de les noves instal·lacions de la biblioteca municipal de Capdepera, el divendres, 17 de març, hi hagué una jornada de portes obertes per convidar a conèixer la nova biblioteca.

A més d’aquesta convidada, a l’horabaixa na Patrícia Picazo ens presentà PERIFÈRIQUES unes narracions per adults situades a un bloc de pisos d’un barri de la perifèria de València. En elles es descriuen personatges, veïns i veïnes que es relacionen en una convivència quotidiana molt especial i alhora molt rutinària. Resulta curiós que enmig d’aquestes històries tothom reconeix personatges singulars i coneguts, estereotipats i singulars, que s’entrellacen en la quotidianitat de la vida del barri i de sobte fugen cap a situacions estrambòtiques pròpies de “realitat fantàstica”.

L’excel·lent capacitat narrativa de na Patrícia, fa que allò excepcional sembli “normal” i embolqui a l’oient en una història atraient i emotiva.

Una activitat molt interessant que vam gaudir unes poques persones i que veritablement hagués merescut una major resposta de públic. Una altra vegada serà!

Per acabar-ho d’adobar, durant la narració es va poder tastar un parell de vins amb una picada, creant un ambient còmode i relaxat. Tot un luxe!