Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2364
A Cala Rajada s'han registrat 95 l/m2 en aigua acumulada en 36h i ràfegues de vent de més de 100km/h.     



La tormenta Juliette ha fet estralls a Capdepera. Hi ha diversos pins caiguts que han arrabassat part del paviment o han fet malbé cotxes i que, hores d'ara, s'estan retirant. 



En aquests moments és quan es valora la importància i la feina de la brigada d'obres municipal (avui en vies de desaparició). D'altra banda treballadors de COEXA, brigada i Aigües Capdepera treballen de valent per enretirar els arbres caiguts i reparar els danys provocats.


Ens arriben moltes fotografies i comentaris que aniran completant la notícia. Recordau que cal tenir molta precaució i que ens podeu enviar fotos o vídeos al correu de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al facebook de cap vermell. #Pluja #Juliette #BorrascaJuliette



Des de diumenge capvespre no ha deixat de ploure i els acumulats de precipitació superen els 100 mm, el torrents de Canyamel i sa Mesquida van plens. Atenció al temporal de mar, és molt fort, els cops de vent superen els 100 km/h.



El carrer de l'Agulla ha estat un dels més damnificats.



La carretera des Carregador també ha estat malmesa.





Més d'una antena no ha aguantat el fort vent.











Sa Font de sa Cala, Es Carregador, Capdepera i la rotonda de l'entrada també han patit les conseqüències de la tormenta.