Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 708
... amb tot un seguit d'actes lúdics, musicals i soliaris.




Els centres educatius de Capdepera han tancat el primer trimestre del curs escolar, amb una sèrie d'activitats marcades per l'ambient pre-nadalenc. Així als tradicionals festivals musicals s'han afegit altres propostes noves tant a l'IES Capdepera com a les escoles s'Alzinar i s'Auba. A més de la decoració de les aules i passadissos o els tallers a les aules han preparat actes conjunts. Cada entre educatiu amb el seu segell propi.


Al CEIP S'Auba van preparar dos esdeveniments, principals. D'una banda al Centre Cap Vermell se van fer tres sessions per als pares i mares d'alumnes, una dels nins i nines d'Educació Infantil, una altra de l'alumnat de 1r, 2n i 3r i la tercera de 4t, 5è i 6è. S'ha de fer en grups separats per poder donar cabuda a tots els familiars dels infants.



L’altre acte conjunt va tenir lloc al pati del centre, el dia 22 de desembre (darrer dia de classe), un festival pels propis alumnes, molt divertit i entretingut que comptà amb una cançó interpretada pel professorat.
 







Al CEIP s’Alzinar van tenir tota una setmana d’activitats que culminaren els dos darrers dies de classe (21 i 22 de desembre) amb la tradicional cantada de nadales al Teatre de Capdepera. Des de fa una anys (abans se feien a l’església de Capdepera tots junts, però quedava “petita”) es fa en dies diferents complint l’aforament del Teatre de Capdepera.









Les altres activitats realitzades els darrers dies han estat les  Olimpíades matemàtiques, la Visita a l'arxiu, la presentació de l’Alei-alei, vetllaria amb les madones de sa Llata (infantil), L’Esperança al castell (amb l’IES), excursió al parc de Llevant, Cinema de Nadal, Tir amb fona... Una llarga llista d’activitats per acabar el trimestre.




L’IES de Capdepera també ha organitzat i dut a terme activitats prou interessants, com ara fer felicitacions i postals nadalenques per als usuaris del Centre de Dia i la residència de Sa Font de sa Cala, a càrrec de l’alumnat d’ESO i d’FPB de Floristeria. Enguany a més de les felicitacions van regalar una composició floral nadalenca.
 





Enguany han recuperat la cursa/caminada nadalenca, de caràcter solidari, a la plaça de l’Orient. Se va celebrar dia 22 de desembre i consistí en  fer caminant o en carrera un recorregut de 1600 metres. En acabar va haver xocolatada per a tothom, música i rifa solidaria. La recaptació de l’inscripció  (1 euro ) i els donatius aniran a APROSCOM.
 



 


Durant el mes de desembre el departament d’Agraries i l’alumnat de cicle formatiu i de Certificats de professionalitat se va implicar treballant els arranjaments florals i decoracions naturals nadalenques, amb l’ajuda de tot l’alumnat de l’IES amb les bolles de l'arbre de Nadal.