Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 744
Els alumnes del CEIP S'AUBA han sigut els encarregats d'encetar la primera jornada d'educació física aquàtica



Aquest programa s'estendrà a tots els alumnes d'infantil i primària del CEIP S'ALZINAR i del CEIP S'AUBA i es durà a terme durant tot el curs escolar per fomentar l'esport de la natació i també altres esports aquàtics. Els alumnes de primària dels dos centres tendran un total de sis sessions per cada curs durant la temporada d'hivern.

El regidor d'educació de l'Ajuntament de Capdepera, Agustí Nebot ha volgut mostrar la seva satisfacció de poder tornar a dur a terme aquestes iniciatives, que fomenten entre els nins i nines en edat escolar l'activitat física, com també alguns d'ells poden aprendre a nedar.

La regidora d'esports de l'Ajuntament de Capdepera, Marga Rico ha parlat de la importància de la natació com a pràctica molt saludable que entre altres beneficis destaca l'enfortiment dels músculs, la coordinació, la respiració i la correcció de problemes de la columna vertebral.



D'altra banda l'Ajuntament de Capdepera des de l'àrea d'esports i Capdepera Activa torna a introduir els BERENARS SALUDABLES dins els patis de les escoles i l'institut del municipi.

Aquesta iniciativa que reparteix fruita als escolars consisteix a incentivar i conscienciar als alumnes del nostre municipi de la importància de l'alimentació saludable i la utilització de productes de proximitat.

D'aquesta manera, cada quinze dies, els alumnes reben una peça de fruita de temporada per afegir al seu berenar.