Image

Maria Vives i Catalina Ferrer (a la foto) juntament amb na Teresa Flaquer partiran dia 28 a Guatemala i hi estaran prop de tres setmanes ensenyant a fer obra de palma. Voluntaris de Mallorca dóna així continuitat al projecte que inicià amb Estormiart; i amb el suport del Govern Balear i l'Ajuntament de Capdepera possibilitarà que na Maria Vives, na Catalina Ferrer i na Teresa Flaquer vagin a ensenyar a fer obra de palma. La dissenyadora Irene Peukes també està molt involucrada en el projecte.


Un cop que s'ha canalitzat l'aigua al poblat les dones no han de perdre hores per anar a cercar aigua. Ara se'ls porposa l'aprenentatge d'aquesta tècnica artesana per tal que puguin incorporar-se a l'economia productiva i superar aviat l'umbral de la pobresa.

Aquest projecte ha estat un dels més valorats per la Conselleria de Cooperació del Govern Balear en la convocatòria 2008.

Cap Vermell els dessitja la millor de les sorts i ventures per tal que aquest projecte arribi a bon port i ens tendran a la seva disposició pel que calgui.


Lluny ens queda ja quan en Fredy Argueta, la contrapart de Voluntaris de Mallorca a Guatemala, visità Capdepera i just fa un any. Recordem la notícia:

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&task=view&id=870&Itemid=27


Teresa Flaquer, la tercera per la dreta, devora en Fredy.