L'Obreria de Capdepera participà en la trobada d'obreries de Sant Antoni, el passat dia 21,  a Son Servera



 foto Biel Capó (Diari de Mallorca)

   El divendres 21 de novembre ens vàrem trobar a Son Servera els representants de les obreries que en l'actualitat estan encarregades del manteniment de les festes de Sant Antoni, que són les de Sa Pobla, Son Servera, Artà, Capdeperav i el patronat de Manacor, per a mantenir un canvi d´impressions i veure com es presenta l´any.

Image

   Aquestes obreries són les que han perviscut des de l´inici de l´advocació de Sant Antoni  a l´illa de Mallorca sense faltar mai a la seva cita.
    Va ser una vetlada profitosa ja que, a banda del sopar i la companyia, el patronat de Manacor ens va fer entrega d´un disquet amb imatges de la primera dimoniada a Manacor el 1984 (aquí se n'adjunten tres), on apareixen els dimonis de Capdepera en la seva participacio.
Va  fer entrega d´un disquet amb imatges de la primera dimoniada a Manacor el 1984, on apareixen els dimonis de Capdepera en la seva participacio a la mateixa.
   Els dos dimonis molt posiblement fossin els germans Joan i Francesc Colom, que eren els que habitualment portaven els vestits.

Image

   Per a nosaltres és important trobar imatges de temps enrere per a poder fer un dia una exposició fotogràfica, per a donar a conèixer una part del nostre patrimoni cultural que actualment es desconegut.

Image

Obreria de Sant Antoni
de Capdepera