Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 899
Capdepera va rebre als primers turistes nord-americans que arribaran amb el nou vol directe que unirà els aeroports de Nova York amb Son Sant Joan


 

El dia d'ahir Capdepera va rebre la visita d'uns turistes molt especials, els deu visitant venien directes des dels Estats Units i formen part d'un grup d'agents de viatges que es van interessar a conèixer i recórrer els carrers del nostre municipi. Van venir de diferents destinacions de l'estat nord-americà, ciutats com Nova York, Boston, Denver i Chicago. La visita s'emmarca dins la promoció turística de les Illes Balears amb el nou vol directe que enllaçarà els aeroports de Nova York amb el de Palma de Mallorca.



En tot moment van estar acompanyats de la tècnica de turisme de l'Ajuntament de Capdepera, d'una persona de l'Oficina Espanyola de Turisme a Nova York i d'una guia traductora durant la seva visita al Castell de Capdepera, als llocs més emblemàtics del poble i també de Cala Rajada.



La visita va ser molt productiva per poder mostrar als visitants tota l'oferta cultural, històrica i esportiva que tenim al municipi de Capdepera i que pot ajudar a desestacionalitzar el turisme a la nostra zona.