Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 852
Continuen els treballs associats al pla d'autoprotecció d'incendis forestals de Costa de Canyamel i al pla de prevenció d'incendis municipal.




Aquest matí s'ha fet una visita tècnica a Costa de Canyamel amb tècnics de la Direcció General d'Emergències i Interior, del Servei de Gestió Forestal de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, el cap de la Policia Local, la tècnica de medi ambient i la regidora de medi ambient i policia de l'Ajuntament de Capdepera.

S'ha fet un estudi per realitzar una senyalització que constarà de senyals per marcar la ruta d'evacuació en cas d'incendi i uns cartells amb tota la informació sobre la prevenció d'incendis i com actuar en cas d'incendi en la zona.

A més, s'han visitat diferents habitatges per organitzar un taller de mesures d'auto prevenció d'incendis en habitatges amb jardí que es durà a terme el dia 12 d'abril. Aquestes actuacions estan incloses dins el pla d'autoprotecció de la urbanització de Costa de Canyamel i del pla municipal de prevenció d'incendis forestals.

Cal recordar que Costa de Canyamel és el nucli urbà amb més alt grau de perill d'incendi del municipi de Capdepera.