Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2052


Una vegada més el nostre municipi ha estat notícia a la premsa per una acció violenta. En aquest cas els protagonistes són molt joves, a més l'agressió va ser gravada i difosa per les xarxes socials.

Pel que hem llegit i hem vist als vídeos que circulen, l’agressió se va produir després d’una discussió entre un menor de devers 13 anys i un jove de 18, en el pati interior d’un edifici de Cala Rajada. La discussió acabà quan el menor li clavà una ganivetada en el costat de la víctima, que va ser atès al PAC i posteriorment enviat a l’Hospital de Manacor. Afortunadament la ferida no resultà molt greu.

Tot sembla que devers les 22 hores, del dissabte, un grup  de joves i menors se trobaven en el pati interior d’un edifici. Dos d’ells van discutir i quan el menor se va sentir pressionat va treure un ganivet,de petites dimensions, que duia amagat. El jove agredit va sentir una punxada i en aixecar-se la samarreta va descobrir la ferida en el costat, “va arribar a casa pel seu propi peu i la seva mare va cridar a l’112”.

Aquests fets ha estat molt comentats, tant per l’edat dels implicats com per les conseqüències que podia haver tingut.

La Guàrdia Civil d’Artà ha identificat els implicats i ha obert les corresponents diligències, a més compta amb les gravacions i imatges preses pels testimonis, que poden ajudar a aclarir els fets. Segons hem pogut llegir " la Guàrdia Civil, després de prendre declaració als implicats i testimonis de l'agressió els va remetre a la Fiscalia de Menors" ja que l'agressor és menor de 14 anys i "per tant és ininputable i quedà a càrrec dels seus progenitors".