Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1007
 Entre tots podem lluitar contra les desigualtats que provoca aquesta malaltia.

 

Uneix-te a l'acord per lluitar contra les desigualtats davant del càncer.
Lluitem perquè tots tinguem les mateixes possibilitats per prevenir el càncer, perquè tots tinguem els mateixos drets d'accés a tractaments, investigació i ajuda, per acabar amb les diferències davant d'aquesta malaltia. I per això creem l'acord per aconseguir-ho. Només posant-nos d´acord podrem aconseguir-ho.


 
El teu codi postal afecta més que el teu codi genètic en la desigualtat davant del càncer.
- Depenent d'on visquis, varia molt l'accés a un programa de cribratge colorectal.
- Només la meitat de les comunitats autònomes tenen regulacions sobre espais sense fum. Gairebé el 43% dels menors de 12 anys estan exposats al fum del tabac en espais públics.
- Més del 90% de les comunitats autònomes no tenen atenció psicològica especialitzada o és insuficient.

Uneix-te a l'acord perquè:
- Els pacients tinguen el mateix accés als resultats de recerca en càncer independentment del tumor i del lloc de residència.
- Ningú es quedi sense diagnosticar com a conseqüència de qualsevol tipus de crisi i que totes les persones que ho necessitin tinguin accés a cures pal·liatives especialitzades.
- Visquem on visquem, puguem accedir a programes de cribratge per diagnosticar diferents tipus de càncer precoçment, com el càncer de còlon.
- El càncer provoqui pobresa als pacients més vulnerables.
- Prenguem decisions saludables per evitar fins al 50% dels casos. Protegim els menors del fum del tabac per a una generació lliure de fum.
- Tots els pacients i familiars tinguin accés a tractament psicològic especialitzat per fer front a la por i disminuir la sensació de solitud no desitjada.

Suma't

www.acuerdocontraelcancer.com

Asociación Española Contra el Cáncer

Asociación Española Contra el Cáncer Illes Balears