Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1570
Les empreses de Capdepera hi han destinat 32.400 euros 


 

En total es repartiran 32.400 euros per a un total de 24 ajuts universitaris i 3 ajuts per màsters universitaris oficials. Cada empresa sufraga l'ajut a tres alumnes, consistent en 1.200 € per a cada alumne amb un total de 3.600 € per empresa.
A aquesta convocatòria s'han presentat un total de 47 sol·licituds, 43 per estudis de grau i 4 per estudis de màster. Aquesta subvenció compta amb el patrocini de diferents empreses locals i l'Ajuntament n'assumeix la gestió administrativa.
 

L’acte va estar presentat per Agustí Nebot, regidor d’Educació, qui va agrair a les empreses col·laboradores la seva dedicació i que continuïn apostant per la formació dels estudiants del nostre municipi.

N’Agustina Vilaret, Secretaria autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, va valorar molt positivament aquesta iniciativa que ajuda fer millor Capdepera. Felicità a l’ajuntament, empreses i estudiants, animant-los a aprofitar l’oportunitat que se’ls dona.
En nom de les empreses parlà  Manuel Fernández de TM Grupo Inmobiliario, agraint la invitació a participar en aquest projecte de suport educatiu. Comentà que sent orgullós de contribuir, desitjant èxit als estudiants.

 
Acte seguit cada empresa va fer els lliurament als alumnes becats (al final trobareu la llista).

Tancaren l’acte el representant d’Universitat i empresa, que va fer unes reflexions.  Recordà que aquestes beques premien el talent i el mèrit personal, animant els estudiants  a aprofitar l’oportunitat i recordant que els són el futur de la nostra societat. A les empreses els digué que el seu esforç no és de bades i  els agraí la seva col·laboració, així com la col·laboració de l’Ajuntament amb l’UIB, com la càtedra de Medi Ambient de Capdepera.
 

El batle de Capdepera tancà l’acte, va fer referencia a la diversitat d’estudis i de les empreses col·laboradores que aposten pel futur dels gabellins. Recordà que l’Ajuntament també és una empresa pública i com a tal, ofereix molts de llocs de feina ben diversos. Animà als estudiants a  estudiar el que vulguin, independentment de les sortides que pugui tenir els estudis triats i que posin passió.

Enguany no se va fer una fotografia del grup amb tots els estudiants, per a evitar una gran aglomeració a l’escenari. Només se va fer una fotografia d’autoritats i altra de les empreses participants.




 
Les empreses locals que han participat en la nova edició son: Aguas Capdepera S.A., Associació Hotelera de Capdepera, Electro Hidráulica Llevant S.A., Predi Son Juamell , Porxada de sa Torre S.L., Grup STeH , Playas de Capdepera S.L., Daimo Creative S.L. i TM Grupo Inmobiliario.

Relació d'ajuts universitaris 2021.


Aguas Capdepera S.A.: Marina Fuster, Ana Maria Torres Durán i Laia López Bou.


Associació Hotelera de Capdepera: Noelia Pérez García, Doménica M. Bengüechea Reyes i  Lucía Wallrabenstein Gómez.


Electro Hidráulica Llevant S.A.: Laura del Rio Bonnín, Francisco Hermosa Adame i Azahara Hinchado Giménez.


Predi Son Juamell
: Paula Fullana Sureda, Maria Pellicer Ferrer i Maria Nikolaeva Stancheva.


Porxada de sa Torre S.L.: Immaculada Massanet Pol, Maria Gili Maqueda i Alfonso José Vulcan Cano.


Grup SteH: Fidel Martínez Moeys, Pere Alzamora Llabata i Desirée García Mesa.


Playas de Capdepera S.L:
Elena Salguero Pérez, Maite Antúnez Abad i Antonela MarcelaDíaz Castro.



Daimo Creative S.L. : Mayra Carolina Ferreiro Ballesteros, Diana Lucía Viteri Atocha i  Lorena García Mesa.


TM Grupo Inmobiliario: Margarita Maria Sureda Urios, Sergio Marín García i  Maria Natalia Marí Diaz.