Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1314
La imatge de Gustavo, la fórmula magistral semblant a les galletes daneses i el seu caràcter social factors decisius.





Qui no coneix les "butter cookies" conegudes també com a galetes daneses?. Són unes galetes sense llevat fetes de mantega, farina i sucre. Són famoses les galetes de mantega produïdes a Dinamarca, que es venen en capses metàl·liques i s’exporten a d’altres països. Tots recordarem aquelles capses metàl·liques blaves que sovint es feien servir per guardar el kit de costura o bé fotografies. 

Idò aquesta marca que te per principi "Són els detalls petits els que ens fan diferents" volia, des de fa temps, donar una nova dinàmica a la butter cookies i assabentats del que han fet SOM AQUÍ GABELLINS ha decidit establir una relació per comercialitzar a tota Europa i de la mateixa manera, es a dir amb un caire social i treballant per a la inclusió de les persones amb diversitat funcional. El projecte els agrada molt. 

Esperanza Izquierdo ens hadit que fa tres dies que no dorm i no sap què fer. La cosa s'ha desmadrat i els hi ve gran. Ha volgut consultar al departament de benestar social i li han dit que "ha de demanar cita".
No és que volguem apuntar-nos a carros guanyadors però els articles fets al respecte des de Cap Vermell (també a Última Hora) han tengut la seva importància. 

Bé una passa més en el bon quefer del teixit associatiu de Capdepera. 

Enhorabona!!!!