Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1494

 Imatge UH


Hem llegit al diari ULtima Hora que els agents de la Guàrdia Civil van evitar el suicidi d'una dona en el penyassegat del Far de Capdepera. Segons l'informació els agents van rescatar a una dona de 40 anys ( en una actuació que el diari qualifica d'"heroica") que estava apunt de saltar al buit enmig de la nit. 

A la noticia se pot llegir que una amiga, amb la qui havia estat sopant, li comentà que estava profundament deprimida. Va quedar intranquil·la, fins al punt de sospitar que podria intentar autolesionar-se. Comentat el fet amb el seu novio, va cridar a la Guàrdia Civil que muntà un operatiu per trobar-la. Malgrat no saber on es trobava van pensar en el far com un lloc que ja havien elegit alguns suicides epr llançar-se. Una patrulla va pujar al far i malgrat no haver gaire visió van restrejar la zona i van trobar un bolso i localitzaren a la dona. Xerraren amb ella i la calmaren, després de minuts d'angoixa, apropant-se a ella i rescant-la. 

La víctima va ser trasllada al PAC, per a una primera valoració del seu estat amb la pervisió d'evacuar-la a l'hospital.

Afortunadament la ràpida actuació de la Guàrdia Civil i l'avís de la seva amiga, van evitar que se consumés la tragèdia.

Informació i imatge Ultima Hora