Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1390
A la reunió convocada per l'Ajuntament, s'acordà per unanimitat suspendre les Festes de Sant Antoni 2022



Avui ha tengut lloc la reunió prevista des de feia unes setmanes entre l'Ajuntament, l'Obraria de Sant Antoni, els partits polítics representats al consistori, la policia local, protecció civil de Capdepera, la banda de música i el rector de la parròquia per tractar els temes referents a les celebracions de les festes de Sant Antoni al nostre municipi.

En aquesta reunió s'ha decidit de manera unànime suspendre les Festes de Sant Antoni 2022 per responsabilitat veient la situació actual de la pandèmia i l'augment de contagis que s'estan donant a tota l'illa.

Aquesta decisió s'ha pres pensant amb el cap i no amb el cor, i és una decisió molt trista i dolorosa en haver de suspendre per segon any consecutiu els actes més tradicionals del nostre municipi.

Tots els participants han coincidit en assenyalar que la situació actual que estem vivint a hores d'ara amb una crescuda important de casos de la nova variant de la Covid a l'illa fa que la responsabilitat pel bé comú, protegir a la nostra ciutadania i evitar un augment de casos que puguin complicar el funcionament dels nostres serveis sanitaris han sigut claus a l'hora de prendre aquesta decisió.