Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1312
El tràmit s'ha iniciat per via d'urgència



El Govern de les Illes Balears  ha tret per via d'urgència la licitació per adquirir 5 aules modulars i els banys, per allotjar els alumnes d'Educació Primària ubicats a distints espais del municipi (recordem que hi ha aules habilitades a l'IES Capdepera, l'Escola de Música i a la piscina municipal). 

El termini que tenen empreses interessades per fer arribar les seves ofertes, acaba dia 1 de desembre, i el pressupost de partida és de 164.282 euros. Es pretén que aquestes primeres aules arribin després de vacances i es puguin traslladar part de l'alumnat dispers provisionalment.

Més endavant arribaran les altres aules modulars per a la resta de cursos de Primària. S'han demanat 14 aules i 2 mòduls de 6 banys.

La Conselleria d'Educació ha informat que de moment s'ha donat una primera resposta temporal, a l'espera de l'elaboració d'un informe exhaustiu que reculli les deficiències i les alternatives possibles. Sembla que la solució definitiva va per llarg.

De moment l'edifici desallotjat es troba tancat i no s'hi permet l'accés de cap persona aliena a les obres. En breu s'iniciaran les feines d'apuntalar les aules més afectades.

D'altra banda, pel poble corren molts de rumors, després de les declaracions del batle de Capdepera (en què informava que s'estaven cercant solars per oferir a la Conselleria, per si calia fer un nou centre), sobre la possible ubicació d'un hipotètic nou centre. N'hi ha de tot color.