Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3015
El sentir de molta gent és que això passa quan es tanquen en fals agressions o delictes anteriors.



Divendres passat diversos membres dels Torres es van presentar en l'oficina on treballa aquesta dona, al carrer donis Coconar de la localitat per localitzar la seva exparella. La dona els va demanar que marxessin, però ells van esperar al carrer fins que va acabar la seva jornada. Va ser llavors, quan un home i una dona dels Torres la van atacar. La víctima va rebre diversos cops amb una pedra i una barra de ferro.

Part de l'escena va ser gravada en vídeo que corre per les xarxes. En les imatges s'aprecia com la víctima subjecta la barra de ferro que porta l'home, en un intent d'evitar que li pegui. L'individu li propina diverses puntades fins que l'obliga a deixar-la anar. Llavors apareix un jove, familiar de la víctima, que s'interposa. L'agressor fa posat de pegar-li també amb la barra, però finalment s'allunyen junts.

La dona, P C, d'origen holandès i nacionalitzada espanyola, fa més de trenta-cinc anys que viu a Cala Rajada amb la seva família on és molt coneguda i apreciada. Va sofrir diverses lesions, sobretot a la cara. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor va arrestar els presumptes agressors. Dimarts van ser posats a disposició judicial. El titular del jutjat els va deixar en llibertat amb càrrecs, però els va imposar una ordre d'allunyament que els prohibeix acostar-se a menys de cinc-cents metres de la víctima i de tres dels seus familiars.

El sentir de molta gent és que això passa quan es tanquen en fals agressions o delictes anteriors.