Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2238

 El proper dilluns, dia 20, començaran les obres de la sala multiusos de Cala Rajada




   El Ple Extraordinari d'aquest divendres, com havíem anunciat des d'aquesta pàgina, constava d'un únic punt a l'ordre del dia: l'autorització de l'inici de les obres de la sala multiusos de Cala Rajada. I això, per què?, Idò perquè la mateixa normativa municipal prohibeix l'execució d'obres d'estructura abans del dia 1 de novembre. Per tal de guanyar temps, encara que només siguin deu dies, es tractava d'aprovar una excepció a l'esmentada ordenança, previ consens amb els possibles afectats, en aquest cas els hotels "L'Illot" i "Capricho".



   I es va aprovar, clar. Amb vuit vots de l'equip de govern (per distintes raons, no hi assistiren ni el batle, ni la regidora Maria Orts), i set abstencions de l'oposició. Aquesta, l'oposició, va manifestar que també se n'hauria d'haver parlat amb bars i restaurats dels voltants.



    En una paraula: dilluns, a l'atac! La realització d'aquest gran projecte, tot i les retallades que ha patit, com ara l'aparcament subterrani, començarà a materialitzar-se, i, amb ella, es farà realitat un espai que pot ajudar a dinamitzar la zona turística, però també a apropar els serveis administratius de l'Ajuntament a una part considerable de la població.