Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1504


Aprofitant el 8 de març, Dia de la dona treballadora, l’IES Capdepera ha engegat una campanya de conscienciació a partir d’una activitat realitzada el passat 25 de novembre (Dia internacional contra les violències masclistes). En aquesta activitat, l’alumnat del centre ha reflectit en un iceberg aquelles violències masclistes que pateixen, o que identifiquen en el seu dia a dia.  Els resultats mostren que les nostres alumnes no són alienes a les pressions de la societat patriarcal i que queda molta feina a fer a l’àmbit educatiu per erradicar aquestes violències. 

A més, la Comissió de coeducació del centre ha engrescat durant el present curs un grup d’alumnes que configuren l’actual Assemblea coeducativa, ja que es veuen com a subjectes actius de la nostra societat; es pretén així que esdevinguin els protagonistes de l’acció coeducativa per aconseguir un centre més just i compromès amb la igualtat de gènere. 

El següent trimestre es realitzaran més activitats en aquesta línia, convé remarcar els tallers per a pares que s’oferiran el mes d’abril.

A continuació teniu algunes imatges adjuntes de la campanya de conscienciació.




 

Comissió de coeducació de l'IES Capdepera